Nowa nazawa serwera xD
|
|
fejcyk | Data: Sobota, 06/07/2013, 22:52:41 | Wiadomości # 1 |
Lieutenant
Grupa: Vice Lider Klanu
Odznaczenia: 0
Reputacja: 0
Status: Offline
| Witam !!! mam do was prozbe otóż przydała by nam się realna zmiana nazwy serwera każda nazwa zostanie rozpatrzona i mam nadzieje ze utrafimy tą odpowiednią każdemu widzicie banalne proste i smieszne nazwy serwerów co robią jakiś tam hit !!! bo nic nie przyciąga jak dobra Reklama xD czekam na propozycje pozdrawiam .
|
|
| |
fejcyk | Data: Niedziela, 07/07/2013, 17:55:21 | Wiadomości # 2 |
Lieutenant
| Widzę że nikomu się nie chce .... ruszyć by cokolwiek wy myśleć wiedz może i ja pomysł jakiś nadam .cC| Beginers Phoenix xp save
mysle że phoenix to dobrze nas odzwierciedla ponieważ nie raz wstali .cC| z popiołu nic wiele sie nie zmieni beginers jest tylko tag dodany i nasza motywacja ze dopóki co nie które osoby są klan będzie zawsze !!! tyle z moich pomysłów dajcie jakieś propozycje
|
|
| |
Eazy | Data: Niedziela, 07/07/2013, 18:20:16 | Wiadomości # 3 |
Private
Grupa: Nowy Klanowicz
| Jak dla mnie spoko. Z tym Phoenix dobrze pomyslane
|
|
| |
FuX | Data: Niedziela, 07/07/2013, 21:16:15 | Wiadomości # 4 |
Private
Grupa: Przyjaciel Klanu
| http://et.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=755726 (jeśli link nie zadziała prawidłowo skopiuj go do nowej karty)
Wiadomość edytowana przez: FuX - Niedziela, 07/07/2013, 22:14:31 |
|
| |
StrAjk | Data: Środa, 10/07/2013, 00:19:53 | Wiadomości # 5 |
Private
Grupa: Użytkownik
| Hess co ty robisz... Serwer od zawsze nazywał się Polski Beginners i mimo, że moje zdanie nie ma wpływu na waszą decyzję to myślę, że taka nazwa powinna zostać.
|
|
| |
fejcyk | Data: Środa, 10/07/2013, 20:08:58 | Wiadomości # 6 |
Lieutenant
| nic nie robie mysle ze jakies zmiany sa tu tez potrzebne dzieki strajk za wypowiedz masz racje ale ja jestem otwarty na wszelkie propozycje wiedz i tez biore pod uwage twoja opinie dzieki i pozdrawiam zmana ma na celu to by ludzie nie wracali caly czas do tego jak ty i inni graliscie dobry byl serwer jest nadal czy z wami czy bez was bezwarunkowo !!! a to jest sonda przejdzie to przejdzie
|
|
| |