Rozkręcenie klanu...
|
|
madziax | Data: Poniedziałek, 12/12/2011, 23:10:13 | Wiadomości # 1 |
Lieutenant colonel
Grupa: Użytkownik
Odznaczenia: 2
Reputacja: 0
Status: Offline
| Witam Was serdecznie. Zauważyłam, że w klanie dzieje się dużo złego. Każdy zaczyna narzekać, że nic się nie dzieję i wieje nudą. Zapewne jest to spowodowane nieczynnym serwerem. Tutaj nasuwa się pytanie, czy na scenie et jest tylko BENG?. Otóż nie:D
Ale przejdźmy do sedna sprawy. Jak widać Lord ma mało czasu, więc wyskakuje z propozycją pomocy w rozkręceniu życia klanowego. Jednak sama nic nie zdziałam i potrzebuję chociaż odrobiny Waszej pomocy w tym przedsięwzięciu.
Mam pare pomysłów i pytań do Was.
1. Kilka lat wstecz miałam swój klan nq. Myślę, że fajnie byłoby zrobić tzw. "treningi". W moim klanie wyglądały one tak: Ustaliliśmy sobie dni i godziny treningów. Następnie zbieraliśmy się na serwerze(nie mieliśmy swojego publika), wbijaliśmy na TeamSpeka i graliśmy miedzy sobą i innymi graczami. Było naprawdę fajnie i śmiesznie. Kto by pomyślał, że praktycznie cały serwer to był mój klan.
2. Proponuję zmianę sposobu płatności za serwer na przelew. Wysyłanie smsow jest niekorzystne. Wysyłamy smsa za 11zl a na konto wpływa 6 lub 3zl:o. Przelewem serwer opłaciłyby 2, max 3 osoby. Natomiast sms musza wysłać co najmniej 5 osób.
3. Proponuję jakieś wewnętrzne konkursy, turnieje i inne gry. Np. Konkurs graficzny na promocje klanu czy wewnętrzna rywalizacja w nabijaniu ratingu:) To znacznie ożywi życie klanu.
4. Rozprzestrzenić rekrutację, jest nas jakoś mało. Im więcej osób, tym więcej chętnych do gry
A teraz kluczowe pytanie do Was moi drodzy Klanowicze. Czego oczekujecie od klanu. Co chcielibyście zmienić lub co wdrożyć w życie klanu. Wszystko zależy od Was i Waszych chęci. Ja postaram się wszystko jakoś zorganizować, jeśli pozwolicie:)
Pozdrawiam:)
|
|
| |
Gio | Data: Poniedziałek, 12/12/2011, 23:52:24 | Wiadomości # 2 |
Sergeant
Odznaczenia: 0
| 1. Jestem jak najbardziej za tym, żebyśmy troche pograli razem. Znajdzcie jakis przyjemny server i ustalcie date. Ja jestem otwarty na propozycje. 2. Jak bedzie trzeba wyślę tego smsa za 11 nawet. 3. Konkursy turnieje gry ch*je muje dzikie węże - od tego byl szatan i zaginal ; ((. 4. Mało nas jest bo mało ludzi gra w et. No ale fakt jeszcze pare osob by się przydało. Ogólnie rzecz ujmując trzeba znalesc moment kiedy bedzie nas wiecej online i pokminic. Mało sie dzieje bo wszyscy zajeci sa teraz swieta ida nie ma czasu na gre. Potem bedzie sylwek bedzie tydzien picia : D
Uczulić Cię na laktozę ?:D
|
|
| |
FanatycznyMine | Data: Wtorek, 13/12/2011, 09:10:19 | Wiadomości # 3 |
Private
Odznaczenia: 0
| 1.Skąbinuje paru ludzi namówie że w eta grać i powiem że ten klan naj lepszy. 2.ja moge wyslać sms za 11 na rzecz klanu. 3.I jestem za wszystkim co mówi Madzia
|
|
| |
lordvirus | Data: Wtorek, 13/12/2011, 09:49:13 | Wiadomości # 4 |
Generalissimo
Grupa: Lider Klanu
| no to wysyłajcie już żeby serwer ożył jest potrzebne kasy tutaj macie link.
http://cichociemni.ucoz.com/forum/17-17-1
|
|
| |
lordvirus | Data: Wtorek, 13/12/2011, 10:16:10 | Wiadomości # 5 |
Generalissimo
Grupa: Lider Klanu
| przelewem tez kazdy moze. tylko prosze napisac do mnie po dokladne dane.
|
|
| |
FreedomeXPlosion | Data: Wtorek, 13/12/2011, 16:28:09 | Wiadomości # 6 |
Lieutenant
Grupa: Vice Lider Klanu
Reputacja: 1
| Madziu , pomysły dobre. Ja się piszę na rywalizację w ratingu ... tylko ze poza respectem i mordherem , póki co nie mam z kim rywalizować. Jar odeszła a reszta nie gra. Mogę skołować parę ogarniętych osób. Proponuję redukcję składu na tb. Klan będzie wyżej przedstawiony na notowaniach światowych , a co przez to idzie będzie bardziej ceniony i zauważalny.
|
|
| |
freszu | Data: Wtorek, 13/12/2011, 18:33:31 | Wiadomości # 7 |
Major
Grupa: Rada Klanu
Odznaczenia: 1
| witam najprawdopodobniej bede grał , pewnie też na rtg :P . Dawno nie grałem na publikach z reszta dawno w et nie grałem ( z miech) chętnie pomogę przy zaludnianiu itp. cfg przerobie bo było pod pro ustawione jak rtg to rtg : D
|
| |
Maly | Data: Wtorek, 13/12/2011, 19:26:57 | Wiadomości # 8 |
Lieutenant
| Otóż Med ja gram tyle że na ab, pwd gdzie rtg bije tylko na tb ;] a nie na sl.
|
|
| |
FreedomeXPlosion | Data: Wtorek, 13/12/2011, 19:47:33 | Wiadomości # 9 |
Lieutenant
| Także gram na AB i tb mnie bardziej interesuje niż sl .
|
|
| |
madziax | Data: Wtorek, 13/12/2011, 19:54:49 | Wiadomości # 10 |
Lieutenant colonel
| A więc tak, redukujemy skład na stronach ratingowych oraz niech ktoś ogarnięty wypisze mi wszystkich członków klanu. NA stronie jest zero aktualnych danych, a to trzeba odświeżyć.
|
|
| |
FreedomeXPlosion | Data: Wtorek, 13/12/2011, 23:21:52 | Wiadomości # 11 |
Lieutenant
| Madziu wywal dezertera , bo to równa się med. A moje oby dwie strony są wpisane.
|
|
| |